Shotsbyroos 14
Jonge ONdernemers Visitekaartje

Wij zijn enthousiaste ondernemende geesten die samenwerken om grootse dingen te bereiken. Bij ‘Jonge ONdernemers’ draait alles om teamwork en plezier. Samen creëren we een netwerk van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en inspireren. We geloven dat wanneer we samenwerken, alles mogelijk is!

Hieronder stellen wij ons 1 voor 1 voor en kun je ook onze contactgegevens vinden!

Bas Vriezekolk - ITspeciaalzaak.nl
Bas Vriezekolk
Mede-eigenaar - ITspeciaalzaak.nl

“ITspeciaalzaak.nl is voor mij een online webwinkel die zich richt op het leveren van IT-producten aan zowel particulieren als bedrijven. Via onze vernieuwde webshop ga ik ervoor om de nieuwste producten te kunnen aanbieden en streef ernaar om mijn klanten passende oplossingen aan te kunnen bieden. Van de nieuwste iPhone accessoires tot een compleet op maat gemaakt netwerk alles is te vinden op ITspeciaalzaak.nl.

Silke Hartholt - STUDIO SIILK

SILKE HARTHOLT

Eigenaresse - STUDIO SIILK  

Ik begrijp dat het een uitdaging kan zijn als je moderne bedrijf en huisstijl niet passen bij het karakteristieke gebouw waar je gevestigd bent. Door te luisteren, te observeren en gedegen onderzoek te doen, creëer ik een uniek geheel, waarbij de elementen elkaar juist versterken!

Thomas Pardijs - YourWayPT

THOMAS PARDIJS

Eigenaaar - YourWayPT

Thomas is al jaren gepassioneerd over sport, voeding, mentale kracht en alle andere factoren die bij een optimaal leven horen. Om mensen op een persoonlijke en laagdrempelige manier te begeleiden naar een optimale leefstijl is hij in 2020 @yourwaypt begonnen.

Hessel Nijhof - Lemon Car Care

HESSEL NIJHOF

Eigenaar - LEMON Car Care

Maar Hessel kijkt verder dan alleen het heden. Met heldere doelen voor ogen, ziet hij 𝗢𝗡begrensde mogelijkheden:
"Het doel is om niet alleen de beste autoverzorging te bieden, maar ook een 𝗢𝗡vergetelijke ervaring te bieden en een community te bouwen rondom onze gezamenlijke liefde voor auto's."

Roos Kiffen - SHOTBYROOS

ROOS KIFFEN

Eigenaresse - SHOTBYROOS

‘Voor mensen een belangrijk moment vast leggen is zo ontzettend bijzonder en dankbaar. Ik leg letterlijk het leven vast, de ene dag is dat een afscheid waar mensen hun dierbare herdenken en de andere dag leg ik een bedrijf vast, groot of klein waar met hart en nieren wordt gewerkt. Wat ik ook vastleg, overal is verbinding en juist dat vind ik 𝗢𝗡tzettend bijzonder.’

Roos wil via 𝗢𝗡 mensen laten kijken door een ander kader, buiten de lijntjes denken. Always look 𝗢𝗡 the bright side!

Bram Hiddink - BSTUFF

Bram Hiddink

Eigenaar - BSTUFF

"Het is onwijs gaaf om mooie producten te maken en goede service te leveren. Van niets iets maken is heel gaaf om te doen." Bram hoopt via 𝗢𝗡 andere mensen te bereiken en te inspireren. Hij wil hen aansporen om te ondernemen, hun volledige potentieel te benutten en een netwerk van samenwerking te vergroten.

Gijs Vriezekolk - SYGIT

Gijs Vriezekolk

Eigenaar - SYGIT B.V.

Gijs heeft zich bij 𝗢𝗡 aangesloten om in contact te komen met andere jonge 𝗢𝗡dernemers om de kennis en de vragen te delen die voortkomen uit het runnen van een eigen bedrijf.
‘Het is als jonge ondernemer soms moeilijk om je te profileren en wil je graag van gedachten wisselen hoe hier mee om te gaan, daarom is 𝗢𝗡 voor mij een mooi platform.

Anniek Welmer - Annies borrels paleis

Anniek Welmer

Eigenaresse - Annie's Borrelpaleis

"Het moment dat ik zelf het meest geniet is als een klant de verpakking opent of de borreltafel ziet en er een glimlach op het gezicht verschijnt. Die sprankeling in de ogen is prachtig. Het ontzorgen, samenbrengen van mensen en de kwaliteit staat bij het Borrelpaleis hoog in het vaandel. En dat proef je!"

Patroon ON 32

Contact

Contact

info@on-jongeondernemers.nl
www.on-jongeondernemers.nl

Onze bijeenkomstlocatie:
Villa Stijgoord
Stijgoord 5
7241 XA Lochem

Leden

Bas Vriezekolk 06-29173793
Silke Hartholt 06-20842768
Thomas Pardijs 06-18671145
Hessel Nijhof 06-36534317
Roos Kiffen 06-36304057
Bram Hiddink 06-17433484
Gijs Vriezekolk 06-13240127
Anniek Welmer 06-23084305

Gegevens

Binnenkort meer.

Documenten

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Fotografie:  Roos @shotbyroos - website:  Gijs @SYGIT - Ontwerp huisstijl & website:  Silke @Studiosiilk