Geslaagde ondernemers avond 11april24

Geslaagde Lochemse Ondernemers avond

16 april 2024

Lochemse ONdernemers Avond
Afgelopen donderdag 11 april was de Lochemse ondernemers avond in de schouwburg is samenwerking met de gemeente Lochem.

Het was donderdag een avond doordrenkt met energie en opwinding, doordrenkt met de geest van ondernemerschap en innovatie. De ruimte gonste van gesprekken, gelach en het zachte gerinkel van klinkend glaswerk. Terwijl ondernemers van verschillende achtergronden samenkwamen voor een avond die beloofde te inspireren en te verbinden.

Welkom
Het evenement begon met een welkomsborrel, waarbij de gasten werden aangemoedigd om zichzelf voor te stellen, kennis te maken met anderen en hun verhalen te delen. Van doorgewinterde veteranen tot opkomende start-ups, bedrijven die al 100 jaar actief zijn binnen de gemeente Lochem. Maar ook is er aandacht voor de nieuwe generatie ondernemers. Ondernemers met een vernieuwende blik op ondernemerschap.
De diversiteit aan ervaringen en perspectieven vulde de ruimte dus rijkelijk met een krachtige energie van mogelijkheden.

Spreker Ruud Veltenaar
Gastspreker en bestsellerauteur Ruud Veltenaar nam ons mee op expeditie naar de toekomst. Vol humor maar met hartverwarmende wijze liet hij ons tijdens zijn inspiriment ontdekken welke oplossingen de ondernemer voor morgen nodig heeft. Hij is een icoon op het gebied van respectievelijke vakgebieden, deelden zijn inzicht en lessen uit het leven als ondernemer. Zijn verhaal van doorzettingsvermogen, mislukkingen en triomfen brachten een golf van inspiratie teweeg onder de aanwezigen. 
Ruud Veltenaar 'The past cannot be changed, but the future is yet in your DNA'

Quiz time
Het hoogtepunt van de avond was niet alleen de woorden die werden gesproken door Ruud, maar ook de verbindingen die werden gesmeed tijdens de quiz die wij als ON Jonge Ondernemers mochten organiseren. Bij deze quiz werden mede ondernemers op de proef gesteld over de Lochemse economie. Er werden leuke feitjes verteld en de 3 ondernemers die het beste op de hoogte waren en dus zijn van de Gemeente Lochem kregen het boek van Ruud Veltenaar.

Netwerkborrel
Naarmate de avond vorderde, vermengde de sfeer van opwinding zich met een gevoel van voldoening. Het was duidelijk dat deze ondernemersavond niet alleen een gelegenheid was om te netwerken, maar ook een viering van de ongebreidelde geest van creativiteit en ondernemerschap. Terwijl de laatste handen werden geschud en afspraken werden gemaakt, werd het duidelijk dat deze avond een blijvende impact zou hebben op de aanwezigen en hun ondernemingen.

Met een glimlach op hun gezichten en een nieuwe brandstof voor hun dromen vertrokken de gasten, wetende dat deze avond niet alleen een succes was, maar ook het begin van iets buitengewoons. De geest van ondernemerschap brandde helderder dan ooit tevoren, klaar om de wereld te veroveren met innovatie, vastberadenheid en een gemeenschap van gelijkgestemde zielen.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder en tot ONgekende prestaties''

ON Jonge ONdernemers

Patroon ON 32

Contact

info@on-jongeondernemers.nl
www.on-jongeondernemers.nl

Onze bijeenkomstlocatie:
Villa Stijgoord
Stijgoord 5
7241 XA Lochem

Leden

Bas Vriezekolk 06-29173793
Silke Hartholt 06-20842768
Thomas Pardijs 06-18671145
Hessel Nijhof 06-36534317
Roos Kiffen 06-36304057
Bram Hiddink 06-17433484
Gijs Vriezekolk 06-13240127
Anniek Welmer 06-23084305

Gegevens

Binnenkort meer.

Documenten

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Fotografie:  Roos @shotbyroos - website:  Gijs @SYGIT - Ontwerp huisstijl & website:  Silke @Studiosiilk